Synden straffar sig själv

I mitt förra inlägg ”Gladiatorkamp” raljerade jag om hur de politiskt styrande agerar för att nå fram till makten och hur medierna framställer dem nära nog som clowner. Bland annat nämnde jag söndagskvällens partiledardebatt som ett spektakel. Jag var ändå beredd att se programmet.

Väl bänkad framför TV:n hände det som inte fick hända: Eldsflammor slickade min balkong. ”Synden straffar sig själv” skulle mamma Elsa ha betecknat det med tanke på mitt uttalande i bloggen.

Det blev en omtumlande vecka trots att jag bara drabbades perifert med en nedsotad balkong. Men psyket fick sig en törn. De dagliga rutinerna stördes av tankar på hur illa det kunnat gå på äldre dagar. Nu är jag back to business igen.

Kurt

vlt.se visar händelse

Publicerat av

Kurt Larsson

Skrivandet började på VLT:s Bloggeria 2010 och fortsätter nu 2022 på egen köl. Texterna handlar inte bara om Kolbäcksbygden utan jag, en 30-talist, gör även tillbakablickar på ett spännande liv samt tar upp nu aktuella företeelser.

En kommentar till “Synden straffar sig själv”

  1. God morgon regimkritikern,
    Det är tur att du bor i ett demokratiskt land.
    Annars hade du kanske drabbats hårdare.
    Som Palme sa det gäller att vara noga med orden (en regel som han kanske inte alltid själv följde).

Kommentarer inaktiverade.